Skip to content
Gratis starten

Slimmer werken, meer verbeteren, samen innoveren.

Makkelijk in gebruik, nog makkelijker om op te schalen.  

Wat & hoe jij wilt verbeteren, breng je met Viima in kaart. Zelf proberen hoe eenvoudig het is?  

Start gratis
bubble-view-hero-mobile

20,000+

Organisaties wereldwijd innoveren met Viima  

Groeien. Besparen. Lanceren. 

Innoveren, met het Viima Innovatie Platform is er niets meer dat je tegenhoudt

Verzamelen
Verzamel snel en eenvoudig de waardevolle ideeën van eigen medewerkers, klanten, leveranciers en andere stakeholders.
Prioriteren en Ontwikkelen
Het verzamelen van veel ideeën is slechts het begin. Viima ondersteunt bij het opzetten van een systematisch proces om daarna de juiste ideeën te selecteren, prioriteiten te bepalen en transformeren tot innovaties.
Analyseren
De beste innovatie experts streven naar continue verbetering. Viima helpt je bij het vinden en oplossen van knelpunten, versnelt het besluitvormingsproces en stimuleert meer innovatie.
Schaalbaarheid
De beste innovatie professionals betrekken de algehele organisatie bij hun inspanningen en maken successen kopieerbaar. Dat vergt veel werk, maar slimme automatiseringsfuncties nemen werk uit handen. Zo kun je je volledig richten op nog meer innovaties.
Org dashboard Board-kanban-view-screenshot-clean Admin portal dashboard screenshot Automation list screenshot
Meer weten →

Zo werkt het  

Verzamelen

Innovatie vraagt om input: een zee van ideeën, stuk voor stuk ruwe diamanten die wachten om gepolijst te worden door aangewezen personen. Verlaag de drempel om bij te dragen en verzamel gemakkelijk ideeën van collega’s, klanten en andere stakeholders. 

Ontwikkelen

Onderzoek de input en ontwikkel ideeën uit samen met het team. Waar nodig breid je eenvoudig uit, zodat je geen kansen laat liggen.  

viima-kanban-screenshot-square
stylized-workflow-automation

Analyseren

Beheer en analyseer jouw innovatieproces dankzij een helder overzicht van projecten. Zo worden knelpunten snel zichtbaar en los je ze op voordat ze een serieus probleem worden.  

Opschalen

Heb je de smaak te pakken? Dan wordt het alleen maar makkelijker. Doordat je alles overzichtelijk verzameld, ontwikkeld en geanalyseerd hebt, kun je routines automatiseren en maak je succes kopieerbaar. 

Boek een demo

*Onze Nederlandse partner neemt contact met u op om een afspraak in te plannen.

Wat onze klanten zeggen  

Arnold Chatelain Viima Reference

 “Wij zochten naar een makkelijke applicatie ter ondersteuning van ons ideation process voor onze leveranciers. Een systeem dat we altijd en overal konden gebruiken, met wie we maar wilden.

Al snel kwamen we uit op Viima, wat onze samenwerking in rap tempo verbeterde, tegen een goede prijs. De resultaten spreken voor zich en zowel wij als onze leveranciers zijn er erg enthousiast over.” 

Alex Demaegdt Viima Reference

“Met Viima hebben wij snel onze eerste stappen op het gebied van open innovatie gezet, mede omdat de tool ontzettend gebruiksvriendelijk is.

Viima maakt het mogelijk om op directe wijze met elkaar samen te werken en brengt veel flexibiliteit. Ik beveel Viima absoluut aan, aan elke organisatie die aan de slag wilt met open innovatie en snel resultaten wilt behalen. 

Onze case studies 

Meer gedetailleerde voorbeelden met vraag, aanpak en resultaat vind je in onze use cases. Lees hoe onze klanten, zoals L’Oreal en Signify, gebruik maken van Viima voor het versnellen en vergroten van hun innovatieve slagkracht.  

Naar cases

Groeien. Besparen. Lanceren.   

Innoveren, met het Viima Innovatie Platform is er niets meer dat je tegenhoudt. 

Eenvoudig te gebruiken 

Geen tijd voor of zin in een uitgebreide training? Voor deze tool is dat ook helemaal niet nodig, want al binnen een paar minuten ben jij up & running. Viima maakt het bijdragen, in kaart brengen en beheren van initiatieven eenvoudig en leuk.


Flexibel inzetbaar

De weg naar succes ziet er voor iedereen anders uit en precies daar haakt Viima op in. Of je nu met hackatons werkt, de watervalmethode of de lean start-up methode toepast. Viima is flexibel in te richten naar jouw voorkeuren en processen. 

Schaalbaar 

Wil je snel op- en afschalen in het aantal projecten waaraan gewerkt wordt of het aantal mensen dat daaraan bijdraagt? Die verandering vraagt om wendbaarheid. Of je pas net gestart bent, of al in de uitrol van een oplossing staat: met Viima pas je dit eenvoudig aan.

Meer weten →

Integreert met al je favoriete tools. 

Viima wordt geleverd met ingebouwde integraties voor de software die je al gebruikt, zoals Microsoft 365, Teams, Jira, SSO-providers, en heeft een krachtige REST API. 

Wil jij jouw innovatiepraktijken versnellen?

Denk je dat wij iets voor jou kunnen betekenen? We leren je graag beter kennen. Neem gerust contact op

Diego - low res

Diego Alexander Rodenbecher
Managing Director
+31 6 82 89 87 31
diego@viima.nl

Anna van Huizen

Anna van Huizen
Partner
+31 6 15 05 15 77 
anna@viima.nl

 

Viima Nederland,
Officiële distributiepartner van Viima in de Benelux

*Onze Nederlandse partner zal contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.